Support

Kontakt oss

NB! Vi kan ikke oppgi sensitiv informasjon som svar på henvendelser fra kontaktskjemaet. Har du f.eks. behov for passord-reset e.l. oppretter du en henvendelse via dine kundesider eller sender oss en epost fra din registrerte epost-adresse.

Om oss

Nordic Hosting AS har spesialisert seg på drift av webservere med det anerkjente Cpanel/WHM administrasjonssystemet samt utvikling av løsninger basert på åpen kildekode (Joomla!/WordPress). Våre servere benytter Linux plattform og Apache webserver. Serverne har bl.a. støtte for PHP og MySQL database, og vi har mer enn 99,9 % oppetid på våre servere. Webpakkene kommer med ... Les mer »

Betingelser

Tjenesteavtale mellom Kunden og Nordic Hosting v.1.3.2   I. Generelt. Tjenesteavtalen er denne avtale, de standardvilkår som fremgår på www.nordichosting.com, samt bestillingsskjema, som kunden fyller ut for å få adgang til Nordic Hosting sine tjenester. Tjenesteleverandøren er Nordic Hosting  med Org.nr 989 383 930, med den forretningsadresse som til enhver tid er registret på selskapet. ... Les mer »

Fjernhjelp

Nordic Hosting tilbyr gratis fjernhjelp for våre kunder med webpakke. Denne tjenesten ansees som en ekstratjeneste og det er support som avgjør når den skal benyttes. Er du blitt henvist til denne siden, vennligst trykk last ned filen som passer ditt operativsystem. Etter at du har lastet ned og startet filen så vil du få ... Les mer »

Spørsmål & Svar

Her kan du lese vanlige spørsmål våre brukere og kunder har, sammen med et godt og logisk svar.

Anbefalinger for sikker bruk av Joomla og WordPress

Utfordringen med både WordPress og Joomla! er at de begge systemene er svært utbredt og basert på åpen kildekode. De er derfor svært utsatt for hacking, særlig om man ikke holder installasjonen oppdatert, og om man bruker usikre tilleggsfunksjoner. Om du følger disse rådene, reduseres risikoen for at du opplever problemer med hacking.  Joomla Oppgrader ... Les mer »

WordPress ServiceAvtale

I dag har alle bedrifter et forhold til IT. Riktige veivalg innen IT er nærmest et krav for at bedriften fortsatt skal være konkurransedyktig. Her er vi din støttespiller. De aller fleste små og mellomstore bedrifter har ikke egen IT-avdeling og ønsker ikke å sitte med ansvaret for trygg drift av bedriftens nettverk, og heller ... Les mer »